Personlig assistans sedan 2000

Bella Care erbjuder personlig assistans i hela Sverige. Stöd, service och omvårdnad som gör det möjligt att leva ett självständigt liv. Vi har levererat personlig assistans till vuxna och barn med funktionshinder i snart ett kvarts sekel. Våra ledord är:

Förtroende mellan dig och personal

Kontinuitet som ger trygghet

Kompetent personal som anpassar sig efter dina önskemål

Tålamod och integritet

Bli kund hos Bella Care
Header image

Vi finns i hela landet

Alltid tillgängliga

Alla funktionsvarianter

Bra arbetsvillkor

Personlig assistans på dina villkor

För oss är det en självklarhet att respektera din rätt att leva ditt liv såsom du själv vill ha det. Vårt uppdrag är att göra din personliga assistans så problemfri, okomplicerad och trygg som möjligt. Att vara där för dig, lyssna och lösa eventuella hinder. Assistansen ska ta minimal plats i ditt liv, så du får maximalt utrymme att leva!

Rätt till assistans enligt LSS
Om du lever med en funktionsnedsättning ger Lagen om stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS) dig rätt till personlig assistans för att leva ett självständigt och gott liv efter dina egna förutsättningar. Du ska ha samma möjligheter som andra att arbeta, studera och delta i samhället, samt njuta av kultur och fritidsaktiviteter.

Skräddarsydd assistans för både barn och vuxna

Bella Care erbjuder personlig assistans för alla åldersgrupper - barn och deras familjer, ungdomar, unga vuxna och vuxna. Oavsett dina behov och ålder anpassar vi assistansen efter dig och dina önskemål. Vi förstår att livet är varierat - vissa vill ha fart och fläkt, medan andra föredrar lugn och ro. Det är du som har kontrollen.

Hos oss är du chef över din assistans
Du väljer din egen assistent och tillsammans skräddarsyr vi sedan assistansen efter just dina önskemål. Din assistent är vår mest värdefulla tillgång, och att hitta rätt person är avgörande för en hållbar och framgångsrik relation. Med lång erfarenhet och ett nationellt nätverk hjälper vi dig och dina vårdnadshavare att hitta den perfekta matchningen.

Assistansen för ett bekymmersfritt liv
Oavsett var du befinner dig i livet erbjuder vi en assistans som omfattar allt. Vi hanterar rekrytering, arbetsledning och planering för att säkerställa smidig funktion. Målet är att ge dig ett bekymmersfritt liv där allt löper på i harmoni. Samtidigt värnar vi om din omgivning och dina närstående.

Det är enkelt att bli kund hos oss

Vi tar emot kunder över hela Sverige. Har du inget beslut om assistans så hjälper vi mer än gärna till med ansökningsprocessen. Hos oss får du en trygg assistans som gör att du kan leva ditt liv på det sätt som du vill.

Vill du komma i kontakt med Bella Care?

Har du frågor kring personlig assistans? Tveka inte att höra av dig på e-mail eller telefon. Du kan också fylla i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart som möjligt.
Oj då! Något verkar ha gått fel när meddelandet skulle skickats. Försök igen eller skicka ett e-mail till info@bellacare.se.