Ledsagarservice

Ledsagarservice är en insats som kan beviljas av kommunen till äldre och personer med funktionsnedsättning. Syftet är att ge stöd och hjälp för att kunna delta i samhällslivet.
Header image

Ledsagarservice

Ledsagning till aktiviteter

Ledsagarservice innebär att en individ får hjälp av en utomstående person för att kunna genomföra aktiviteter utanför hemmet. Ledsagaren kan till exempel följa med för att besöka vänner, träna och delta i fritidsaktiviteter eller kulturlivet.

För att ansöka kontaktar du din kommun. Om du beviljas ledsagning så kan du sedan välja en ledsagare från Bella Care.

Sök ledsagning

Det är enkelt att bli kund hos oss. Har du inget beslut om ledsagarservice så hjälper vi mer än gärna till med ansökningsprocessen. Hos oss får du hjälp att leva ditt liv på det sätt som du vill.

Första kontakten – utan några krav

Du behöver själv ansöka om ledsagarservice hos din kommun. Är det något du undrar över? Kontakta oss så berättar vi mer om hur du går vidare.
1
2

Samtal om dina behov och önskemål

Vi presenterar ett förslag på hur din ledsagarservice skulle kunna se ut.

Välj utförare

Meddela din biståndsbedömare hos kommunen att du vill anlita Bella Care som utförare.
3
4

Uppstart för din ledsagning

Du kan känna dig trygg med att vi levererar en flexibel uppstart. Vi tar hand om allt från dag ett. Vi anställer dina ledsagare.

Vill du komma i kontakta med Bella Care?

Har du frågor kring ledsagarservice? Tveka inte att höra av dig på e-mail eller telefon. Du kan också fylla i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart som möjligt.
Oj då! Något verkar ha gått fel när meddelandet skulle skickats. Försök igen eller skicka ett e-mail till info@bellacare.se.