Om Bella Care

Bella Care är ett företag som erbjuder personlig assistans och hemtjänst av högsta kvalitet. Vi är dedikerade till att hjälpa våra kunder att leva ett så självständigt och värdigt liv som möjligt, oavsett deras unika behov.

Företaget grundades 2012 av Bella Farber, sjuksköterska, utifrån en stark övertygelse om att varje individ förtjänar rätten till ett självständigt och värdigt liv, oavsett sina unika behov. Våra erfarna medarbetare är engagerade i att ge våra brukare det stöd de behöver för att leva sina liv fullt ut. Vi anpassar våra tjänster efter varje individs behov och önskemål, och vi arbetar alltid för att skapa en trygg och tillitsfull relation.

Vi anser att de tjänster vi erbjuder är en rättighet, inte en lyx. Därför gör vi allt vi kan för att våra kunder ska kunna få de insatser de behöver för att leva ett meningsfullt och aktivt liv.

Hemtjänst och personlig assistans på annat språk än svenska
Om det är möjligt försöker vi para ihop våra kunder med personal som talar kundens språk och förstår dess kultur. Bella Care har medarbetare som talat följande språk:

Svenska

Ryska

Polska

Litauiska

Persiska

Ukrainska

Företagets ledning arbetar för ständig utveckling och genomgår löpande kompetenshöjande utbildningar.

Vi är stolta över att kunna erbjuda våra kunder en personlig och högkvalitativ assistans. Kontakta oss idag för att lära dig mer om hur vi kan hjälpa dig att leva ett självständigt och värdigt liv.

Vill du komma i kontakta med Bella Care?

Har du frågor kring personlig assistans, ledsagning eller avlösarservice. Tveka inte att höra av dig på e-mail eller telefon. Du kan också fylla i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart som möjligt.
Oj då! Något verkar ha gått fel när meddelandet skulle skickats. Försök igen eller skicka ett e-mail till info@bellacare.se.