Avlösarservice ger en välbehövlig paus i vardagen

Avlösarservice är en insats som kan beviljas av kommunen till både barn och vuxna. Syftet med insatsen är att ge föräldrar och anhöriga som vårdar i hemmet en möjlighet att få en välbehövlig paus från omvårdnaden.
Header image

Avlösning för dig som vårdar en närstående i hemmet

Avlösarservice innebär att en utomstående kommer hem till er för att tillfälligt ta över omvårdnaden för en närstående som vårdas hemma. Du som anhörig kan då ägna dig åt andra familjemedlemmar eller åt fritidsintressen.

Avlösning eller avlösarservice kan fås regelbundet eller vid enskilda tillfällen, när som helst på dygnet. För att ansöka kontaktar du din kommun. Om du beviljas avlösarservice så kan du sedan välja en avlösare från Bella Care.

Sök avlösning

Det är enkelt att bli kund hos oss. Har du inget beslut om avlösning så hjälper vi mer än gärna till med ansökningsprocessen. Hos oss får du hjälp att leva ditt liv på det sätt som du vill.

Ansök om avlösarservice

Du behöver själv ansöka om avslösarservice hos din kommun. Är det något du undrar över? Kontakta oss så berättar vi mer om hur du går vidare.
1
2

Samtal om dina behov och önskemål

Vi presenterar ett förslag på hur din avlösarservice skulle kunna se ut.

Välj utförare

Meddela din biståndsbedömare hos kommunen att du vill anlita Bella Care som utförare.
3
4

Uppstart för din avlösarservice

Du kan känna dig trygg med att vi levererar en flexibel uppstart. Vi tar hand om allt från dag ett. Vi anställer dina avlösare.

Vill du komma i kontakta med Bella Care?

Har du frågor kring avlösarservice? Tveka inte att höra av dig på e-mail eller telefon. Du kan också fylla i formuläret så återkommer vi så snart vi kan.

Tack för ditt meddelande!
Vi återkommer så snart som möjligt.
Oj då! Något verkar ha gått fel när meddelandet skulle skickats. Försök igen eller skicka ett e-mail till info@bellacare.se.